IPT - pasek artykułowy
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Maria zakochała się w Andrzeju?!? Gosia pragnie Stanisława!

HIT DNIA
Maria zakochała się w Andrzeju?!? Gosia pragnie Stanisława!

To była majówka w atmosferze wiślackiego święta. Kibice będą o tym opowiadać wnukom

To była majówka w atmosferze wiślackiego święta. Kibice będą o tym opowiadać wnukom

Polecamy

Majówka pod Tatrami coraz bliżej. Wiemy, jaka będzie pogoda i czy będą wolne miejsca

Majówka pod Tatrami coraz bliżej. Wiemy, jaka będzie pogoda i czy będą wolne miejsca

IMGW podał prognozę pogody. Są dobre, ale i złe wieści na weekend

IMGW podał prognozę pogody. Są dobre, ale i złe wieści na weekend

Horror na lotnisku. Kobieta o mało nie umarła po wypiciu kawy

Horror na lotnisku. Kobieta o mało nie umarła po wypiciu kawy